God Jul alla:)

Hoppas att ni alla fick en bra start på eran Julafton.
Det fick iaf jag. Imorse vaknade jag kl 10 och det första
jag gjorde var att kolla i min lilla julstrumpa.
Där i låg ett kuvert och i kuveret låg ett refill till mobilen på 300kr.
Fatta hur glad jag blev då, för jag har inte haft pengar på aslänge.
Sen åt jag julgröt till frukost, inte min favorit gröt direkt men
det är ju en tradition.

Idag kl 3 kommer momma&moffa hit och då ska vi kolla på
den årliga Kalle anka. Sen ska vi äta och öppna julklapparna:)
Skriver ikväll om vad jag har fått.
God Jul alla läsare:) Kram Olivia

Merry X-Mas

GOD JUL !!!!

15 minuter kvar

Hej älsklingar !

Nyss gick min kära släkt :) Eller ja, mormor, morfar, arne & elisabeth :) Men jag har fått typ as mycket julklappar. Tänk er alla av mamma & magnus, mormot & morfar, arne & elisabeth & mira :D hahaha. Men jag orkar inte ens berätta, en massa kläder iaf. och en siver ring :) och mycket mera . nu är det 15 min kvar till JULAFTON ! jag längtar som en tok !

men imorgon ska jag somsagt till pappa. och vi ska fira jul hemma för typ första året. alla kommer hem till oss :D sen åker jag upp till åre och kommer inte ha tillgång till dator :// men jag kommer hem efter nyår :) den 7:e börjar vi skolan igen, asså att jag tänker på sånt nu när det är jullov ! men men.

vi har ju även spelat bingo lotto ikväll på uppesittarkvällen :) jag vann 200 kr ! eller ja, mamma vann 100 och jag vann 100 :) nu måste jag kolla på det näst sista avsnittet av julkalendern :) pusss (LLL) jonna och GOD JUL & GOTT NYTT ÅR om jag inte återkommer :D

Dan före Dopparedan

Tjo. För ugefär 2 sekunder sen plingade Morrmor, Morfar, Arne & Elisabeth på med en massa julklappar ! Wiii ! Det blir lite sabbt om min dag.

Åkte ner på stan en snabbis för att jag skulle köpa en julklapp till Oliver. Egentligen skulle jag köpa Bergan ! Men han fanns inte så jag köpte en Dinico Helikopter istället. Ni som har sett Bilar vet vad jag snackar om ;) Sen köpte jag en ram till pappas kort som han ska få och en fran & ögonbryns färgare sakemong till mamma. Sen hem med bussen och jag säger bara att det satt några wangsters (-wannabe gangsters) där på bussen ! Sen hem och städa, det hände inte så mycket. Jag slog in alla julklappar. Och nu kom dom precis så jag måste kila. Vi får se om jag återkommer typ efter middagen eller nåt :) Men puss och Kram och det är bara en dag kvar till JULAFTON !

// Jonna Elina Nyman

Bilder

Bara lite bilderna från dom senaste dagarna.

Paket :D        Vi bränner bort vårat förflutna       

Nu ska jag ner & kolla på Mamma Mia med Mamma xD


Orka Rubrik !

Men hej.
Blev inget inlägg igår. Men jag var i Sundsvall på IKEA & Birsta City. Jag shoppade litegranna. Typ några linnen och ett par till jeansleggings från Gina Tricot :) En massa saker från IKEA också :)) Sen hem då kom Olivia som hade klippt sig, URSNYGGT ! <3 Vi pyntaed om granen :P Den blev så ful innan. Men nu är den blå :)

Idag har jag bakat :) men jag hann bara göra knäck, rocky road & nån shokladgrej. Imorgon ska jag baka mer.

Vid två kom Olivia & Ebba med en massa julklappar.

Jonna - Ebba : Ett halsband från Indiska
Ebba - Jonna : Ett par pärlörhängen
Jonna - Olivia : Två bodylotiongrejer & Tre småtomtar
Olivia - Jonna : En miniväska, Ett par guldiga örhängsringar

Vi myste och så :)
Tack För Det :)<3

Sen stack Ebba hem och jag & Olivia myste på. Vi kollade lite på teve och så :) Sen stack hon också och nu sitter jag här och gruvar mig för jag måste ladda in bilderna från kameran. Jag hatar verkligen det ! 

jonna

[ tvådagarkvar !
 Imorgon måste jag typ ner på stan och köpa den dära bilden till Oliver ! Eftersom jag glömde det i Sundsvall ://


Birsta City

Tjoho !

Jag har vart hos pappa nu på morgonen :) och ska snart tillbaka. Jag har även pyntat julgranen idag :D Här hemma hos mamma, den blev väl sådär. Bilder kommer sen. Nu ska jag snart till ås och Cornelia och baka julgodis :D Det ska bli kul. Imorgon åker jag och mamma till Sundsvall på Birsta och shoppar :)) Det får nog bli dom sista julklapparna till mormor & morfar där. Men nu ska jag kolla på julkalendern och sen åka iväg. Och jo, Elin har skaffat en kille. Dom är tre stycken tjejer som delar på han ... Ni förstår själva.

puss & kram jonna

[ fyradagarkvar !


Första dan på jullovet !

Hejsan :)
Idag är det somsagt första dan på jullovet och jag vaknade av skrikande Mira !!!!!!!! Aja, idag ska jag till pappa och baka julgodis. Sen ska jag hem till mamma imorgon och tillbaka till pappa på söndag och sen hem till mamma på måndag och sen till pappa på onsdag ! Asså shiet. Fram och tillbaka hela tiden, men men. Igår sjung vi ju somsagt på julavslutningen, hela våran klass (nedan). Det gick ju som det gick.

Men tolv kommer Ullis och hämtar mig så jag måste göra mig klar.

pusshej jonna

Och juste jag hittade några julklappar till mig idag x) Bara så ni vet så suger min mamma på att gömma. Hahaha.

[ femdagarkvar !


Hahaha, vi äger, andra versen, som börjar med Christmas Eve .... Där sjunger jag, Olivia & Julia själva :)

JULLOV

JULLOV !!!!!!!!

jag gillare ;) iaf har min dag sett ut så här

Idrott - Skridskor

Spanska - Film

Svenska - Anders kom aldrig, och efter tjugo min typ kom han och sa att vi inte skulle ha nån svenska för vi skulle träna på låten.

Träna på låten - Det gick bra ;P Men vi fick inte klappa som vi hade tänkt.

Lunch - Risgrynsgröt och tunbröd.

Bild - Armbrytning, Erica och Jonte vann.

Genrep - Det gick också hyfsat.

NO - Hade typ bara NO i tjugo minuter, och då skulle vi ställa en massa frågor till killarna, och dom skulle fråga oss frågor. Ni skulle ha vart med ;) En fråga som vi fick var ; Luktar slidan nåt ? Hahahahahahahaha, fattar ni humorn ?!

Sen slutade vi skoldagen. Klockan tio i fyra var vi tillbaka till skolan. Och julavslutningen började. Hela våran klass sjund som andra nummer, det var aspinsamt säger jag bara !

Sen in till klassrummet och sen JULLOV !

Nu ska jag vara med Ebba, Olivia & kanske Rebecka :)

puss & kram
jonna

[ sexdagarkvar !

P.S. På Söndag eller Måndag ska OJE´H ha sin traditionella minijulafton :)


Titanic

Hej.

Igår somnade jag gråtandes pga Titanic :'( Men jag älskar filmen så otroligt mycket. Men idag är det än ny dag och jag har vart på skolan -.-
Det var flöt på, vi tänade på låten på NOn och på idrotten åkte vi mardass. Sen på SOn har vi kommit lite läng¨re på våran teater. Nu har jag tagit p mig mina nya favorit byxor, mina turkosa fleece (stavning) byxor med rudolf på :P Imorgon är det sista skoldan på hela året (!) och vi ska ju somsagt sjunga. Och vi ska ha en svart tunika och jag har ingen, om ni har någon att låna ut får ni ju gärna säga till :) Och jag blev (som vanligt) grymt sugen på varm choklad nu xP Därför ska jag ner och dricka lite det där lät inte bra Vi hörs :P

Mwah Jonna

Mamma Mia, Sex N The City

Jag glömde ju en världsviktig grej, vi har fått filmerna nu.
Mamma Mia & Sex And The City ! Coolt eller vad ?! ;) puss

My only wish

Skola idag. Skulle egentligen ha sovmorgon till nio men Lillan är ju bortrest så vi började åtta och fick sluta en timme tidigare istället :P Vi fortsatte iaf att kolla på film

Sen egelska och jag jobbade på x) Plus glosförhör igen . Men det gick bra, jag fick 10/10 :)

Sen musik och vi sjöng, britney spears . my only wish this year. Som vi ska sjunga på julavslutningen, hela klassen :D

Sen Lunch, nån gryta, och gympasalen men det var bara, jag, olivia, moa, moa, betty, maja, elin, rebecka, linn, ebba, emma, erica, magnus & manne där ! och det är lite jämfört med hur många som brukar vara där. Det vill säga alla sjuor.

Sen SO och vi fortsatte med teatern som vi ligger lite efter i nu xD

Sen HL och mer sjungade och sen slutade vi :D

Nu kanske jag ska vara med Olivia, vi ska sjunga xP Annars vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Och vet ni vi har typ inga läxor. Ikväll tjejgruppen och julpyssel, sista gången . Nu blire fika för min del.

Julpuss Jonna

Santa can you hear me?
I have been so good this year,
All I want is one thing
Tell me my true love is here
He's all I want, just for me
Underneath my Christmas tree
I'll be waiting here
Santa that's my only wish this year



[ åttadagarkvar


Kevin Borg



Åh ! Grattis till dig !! Du var en värdig vinnare !

Julshoppat x)

Hej Hej Hallå.

Nu har jag vart och julhandlat :) Köpte lite saker, till Elin ett par örhängen till Olivia & Ebba också köpte jag två par tofflor till mig själv det var ta 2 betala för 1 Nu har jag jeakat lite och ska hopp ain i duschen. Sen måste jag jobba engelska eftersom jag hade glömt hela mappen hemma idag så jag kunde inte jobba något på lektionen :P Men men, jag får skylla mig själv. Och jag säger bara vilka krig vi har på skolan, alla är typ ovänner med varandra vart annat. Och juste, vi hade bajsingvar på spanskan (!) vi kollade på film, spanglish jag och Fia hade ju lite kul och så. Men nu blire suschen för min del.

Hare Kram Jonna


Julhandla

Asså oj, helgen har liksom bara flygit förbi. Men jag har vart hos pappa. Egentligen skulle vi till Åre men planerna ändrades. Det var bara pappa och Kim som åkte upp för att jobba. Vi andra stannade hemma. På lördagen julpysslade vi lite. Och på söndan julbakade vi lite. På fredan kan jag bara skriva att det var grymt pinsamt ! Plus att jag är sur på Ebbaoch Sandra! Men men, nu ska jag på stan och julhandla. Bl.a till Olivia då :P Och till Ebba. Och heeela familjen. xD Återkommer,

julpuss
/ jonna

[niodagarkvar

Halleluja(L)



Now I´ve heard there was a secret chord that David played,
and it pleased the Lord but you don´t really care for music,
do you? It goes like this the fourth the fifth the minor fall, the
major lift the baffled king composing Halleluja Halleluja,
Halleluja, Halleluja Hallelu-u-u-ja

Your faith was strong but you needed proof
you saw her bathing on the roof her beauty, and the
moonlight overthrew you she teid you to a kitchen
chair she broke your throne and she cut your hair and from
your lips she drew the Halleluja Halleluja, Halleluja,
Halleluja, Hallelu-u-u-ja

Älskar denna låt men jag orkar inte skriva alla verser.


Lördag lucia

Morgonen tillbringades mesta dels framför tven.
Jag låg i soffan med mitt täcke och hade supermysigt.
Åt frukost kl halv 12. Sen tillbringade jag resten av dan
på stan med maja. Vi var ute och julhandlade.

Maja köpte nån slags ask till sin syster och jag köpte julklappar
till jonna. När du (jonna) läser detta, hoppas du blir nyfiken:)
Vi träffade olivia,emma och eveline på stan, dom handlade också

julklappar. Sen åkte jag och maja hem till mig. Vi kollade på film.
Ska kolla på tv nu & träna lite på luciasångerna som jag inte kan.
Önska mig lycka till för jag ska kunna dom tills imorrn!

Hoppas ni hade en bra lucia:)
Puss&Kram Olivia

Förra vintern



Haha vad länge sen det var typ förra vintern som vi gjorde dom:)
Jag var med och byggde den till vänster.


Min vecka i korthet

Tänkte berätta lite smått om min vecka så här såg den ut:

Måndag: Hade vi valt badet på elevensval,
jag moa jonna & rebecka+några från D. Vi hade askul i alla rutchkanor.
En gång när vi åkte i den gröna så var det först några som vi inte kände
som vi åkte in i och dom var asmånga sen kom några andra från skolan som
åkte in i oss, så det blev fullt med folk där nere när vi kom ut och vi fick
skäll av nån badvakt som sa att man bara fick komma ut 4st samtidigt:)
Efter badet hade vi match det gick sämst för mig, för jag var typ as trött:(

Tisdag: Julpyssel/Läsofilm som elevensval.
Vi gjorde massa julkort och annat konstigt. Vi såg också filmen
Linas kvällsbok. Efter skolan hade vi lucia-träning på gårrn.
Kollade också för första gången i den nya skolkatalogen den var fin:)
Sen var jag tvungen att plugga lite So så jag missade tjejgruppen.
Sen kollade jag på sista avsnittet på Desperate Housewifes.

Onsdag: Helt vanlig skoldag med en massa tråk b.la prov i So,
korttagning på Non, Julpyntnig på matten aja det finns mer men jag
orkar inte skriva allt.
Sen hade jag träning & mer lucia-träning tills på söndag.
Jag kan inte alla låtarna än men det är bra.

Torsdag: Bad på gumpan vi skulle typ simma frisim i en kvart utan
att vila. Jag och betty var bäst på att bogsera (stavning).
Sen fick vi bada lite fritt också, då åkte vi i den gula lilla rutchkanan.
Vi hade kul med att försöka ta sig ner och dingla med benen haha.
Sen hade vi vanliga lektioner men som tur var så missade vi språken.
Vi hade no prov också det gick väl bra tror jag:)
På bilden började jag och jonna att rita med blyerts på tavlan, det ser
faktist ganska bra ut. Jonte hade värsta tixet med att säga fisk i allt
han sa haha jag och jonna fick damp på honom.
Efter skolan hade vi avslutning med livskunskapen. Vi åt tacos,
det var asgott. Sen gick jag jonna moa & betty gårrn och kollade
på 5:ernas luciatåg. Dom var jättebra maja lillasyrra hanna var lucia.

Fredag: Idag alltså, kollade vi på luciatåget som skolan hade.
Linn moa emma och erica var med dom var bäst<3
Sen på svenskan fikade vi lussebullar, pepparkakor och
äcklig apelsinjucie. Efter det hade vi 40 minuters rast, vi
gick bara runt, runt i skolan för det fanns ingenting att göra.
Sen hade vi våran sista livskunskap. Vi gjorde nått slags
IQ-test och skrev possetiva saker om varandra.
Vi fick också chips, cola och algrensbilar.
Efter skolan var jag med jonna sen hade vi lite mer lucia-träning.

Tack alla som läste allt <3
Puss Olivia(L)


ÅRE

Nu har jag druckit min choklad :) jag letar efter mitt lucialinne just nu :) jag ska snart fika. och sen packa för på lördag åker jag till ÅRE jag ät lycklig :P men mamma står och skriker på mig nu och säger att jag måste komma ner så see ya (LLL)

Jonna

och juste, bilden från lucian


Lucia

Tjosan. Nu har jag vart på tacomiddag på skolan. Det var gott. Efter det gick jag, Olivia, Betty & Moa till gårnden och spelade spel :P Halv sju gick vi in på lillsjös matsal och kollade på luciaframträdandet. Där träffade vi även Fia & Maja :) Majas syrra Hanna var lucia. Hon var duktig :)) Sen gick jag & Olivia hem till mig och tjeckade skolkatalogen, som kom igår eller förrgår :// Sen gick hon hem och nu sitter jag här och pratar med MATILDA <3 Det var aslängesenm sist :)

Imorgon är det ju skola, och lucia [ asså inte luciadagen, utan lucia på skolan Moa L, Emma, Erica & Linn ska vara med från våran klass. Sen klockan 24.00 är det luciafirade på gårn med bl.a mig, så kom och titta ;) jag måste även hinna klart med min skål på slöjden ://

Men nu blev jag supersugen på varm chocklad, och ska gå och göra det och ta en pepparkaka.

Puss jonnanymaan

[ tolvdagarkvar

Frågetecken

I ♥U


Hur får jag till så stora & tjocka bokstäver ? xO
Jag har ingen anig om vad jag gör...


Tacos

Tjenare. Skola idag igen då.

Idrott - Badet, börjar halv nio

Spanska - Skip !

Svenska - Redovisa ...

Lunch - Spödbakad fisk & potatis, Julia satt och åt med oss också :))

Bild - Jag & Olivia fortastte med våran tavla :))

NO - prov, jag tror det gick bra, eller inte på sista frågan ...

Livskunskap - Laga tacos till ikväll :))

Halv tre fick vi sluta, fast vi skulle sluta halv fyra :P

Klockan fyra ska jag gå tillbaka till skolan och äta tacos med alla som har livskunskap på storsjö :D
Men nu måste jag slänga i mig når annat först.

Och imorgon kommer jag typ missa idolfinalen ... Men jag fick iaf veta vilka låtar dom ska sjunga.


Shebang - Romeo



Jag måste bara visa att jag har lärt mig ;)
Plus att jag älskar låten !

Kiss ♥


Jonnas blogg

Vad har jag gjort sen jag skrev den senaste inlägget, hm, ingenting, förutom att lyssnat igenom två skivor. Är jag lat, oja ! Ätit också, och försökt plugga in sankta lucia, och NOn. Jag har ju hunnit med ganska mycket ändån :) Nu ska jag ladda in bilder på bdb på massa folk, kika förbi ;) Också ska jag plugga lite mer NO. Sen ska jag kolla på grey's. 

                                                                             

Just nu känns det som att det här ät bara Jonnas blogg. OLIVIA, försvinn inte !!!! Men men, jag återkommer.

Katjing ;)

/ Jonna
                                                  
                                                     ingen är så rik , att den har råd att förlora en vän


skolkatalogen

God middag !
Varför är jag artig, jo för det är ju nobelmiddagen idag :)
idag har det iaf vart skola. Vi fick sluta en kvart tidigare, och vet ni vad SKOLKATALOGEN har kommit !
Jag har kollat igenom den nu :)) Nu tjatar mamma att hon ska ha datorn, så jag måste gå.

puss
/ jonna

typ allmänt tråkigt

Tjo, nu är jag hemma från skolan. Elevensval idag igen, oj vi började visst åtta. Jag kom till skolan nio jag xP haha jaja. Vi hade julpyssel men orkade seriöst inte göra nånting, jag gjorde några fula jukort. Efter lunch kollade vi på film. Sen slutade vi. Nu ska jag ner på gården och träna till på fredag. Jag hoppas ni kollar ;) Men först ska jag kolla på reprisen av julkalendern :))

                                                                                                                       jonna

Badet

Idag var det elevensval på skolan. jag Olivia, Moa & Rebecka hade valt badet. Där träffade vi Sandra, Johanna, Hanna & Lina. Vi åkte massor i ruchkanorna. Och badade. Och brottades. Och dök. Och bla bla. Jag orkar inte berätta. Vi gjorde allt som man gör på badet. Men när vi åkte den gröna en gång alla åtta. Åkte vi in i några fetton som var framför oss som var typ fler än åtta. Sen kom några killar från 8D typ åtta st så när vi kom ner var vi hur många som helst. Då fick vi skäll xD han sa att vvi bara fick åka fyra st i taget x) Men det var kul.

Imorgon skulle vi egentligen ha julbak. Men alla köken i HK har typ fått nån läcka så vi kan inte vara där. Då skulle vi typ antingen ha läs/film eller badet igen. Jag vet inte. Men jag vägrar att ha läs/film !

Och juste vi fick sluta ett. Men jag Moa, Lina & Rebecka ville vara kvar till 14.20 då vi egentligen skulle sluta. Men det fick vi inte, vi fick inte stanna längre ! pga att ingen kunde pricka av oss då. Men men . Och juste igen, jag försov mig imorse. Vaknade halv nio. Jag packade väskan lite snabbt, och tog med mig en macka på vägen till bussen xD För min plan funkade ju inte. Eftersom dom andra i familjen började åtta -.-

Nu ska jag kolla på julkalendern på datorn :)

pusshej Jonna

Bikini

Jag missbrukar blogg. Seriöst varje timme skriver jag ett inlägg. Men det beror på att jag inte brukar ha datorn på rummet men nu är den där, och varje gång jag råkar se den, sätter jag mig vid den. Och då måste jag skriva ett inlägg. Men jag tror ni gillare ;) Eller ? Då har ni ju nåt att göra, att läsa mina fina inlägg xP

Det blev ingen tidig kväll för mig idag heller. Men imorgon ! oh imorgon ska jag ju även på badet. Jag försökte nyss att leta efter min bikini när jag kom på att den är hos mamma sen vi var där på  gympan. Så nu har jag fått tagit en gammal med asasmå bikinitrosor så jag kanske måste ha shorts :// Då kommer det gå sloow för mig i alla rutckanor, men men, man ska tänka posetivt på problemet
- Då behöver ingen se mina feta lår
- Jag behöver inte riskera att tappa nederdelen
- Jag behöver inte riskera att snörena på trosorna ska gå upp
- Jag sliter inte på trosorna lika mkt
osv osv.

Men nu ska jag faktiskt sova. Jag är trött, och jag vill vara pigg imorgon.

Men jag har även tänkt på mitt tidigare problem, om jag ska gå eller inte. Jag kan få stjus av Pappa när han stjusar Elin till hennes skola. Då kan jag gå från tavle. Det är inte så värst långt. Men fortfarande kallt. Hm, får tänka ut nåt...

Men natti natti, syns imorgon :) Jonna Elina Nyman

Och juste mitt nya tix  ------- keey, istället för okej ;P

[sjuttondagarkvar

så otroligt inte värt det

jag har inte heller haft så rolig dag. oj nej nu skämta jag. eller jag skämtade inte jag ljög. eum vrf det ? jag har ju haft en asrolig dag. jag har ju vart och kollat på dawesavslutningen med clara :) dom var duktiga allihopa. men när det var ebba och dom funkade inte låten så dom fick ta en annan låt som var helt slooow ! men dom var duktiga. jag tog massor av kort men orkar inte ladda upp. om ni vill se bilder kan ni ta och kolla på sandras blogg :)

jag har precis ätit massvis med chokladbollar nu. dom var inte så goda, olivia och elin hade bakat dom, men det funkar. nu vill jag sova, anteckna det.

imorgon är det elevens val och jag ska på badet, men jag vet inte vilken tid. jag tror att det är klockan nio. ska jag gå, är det värt det ? kommer jag orka ? är jag lat ? frågar jag för mkt ? för jag vet att ingen kommer svara på sånna frågor ... oj vad jag bara skriver saker som inte är värt att läsa. som det här, hur orkar ni ? men men, fortsätt med det ;)

nu blir det fikadags för jonna, ska jag sova sen ? neej, eller ? AAH jag blir galen på mig själv. men men hej då och kanske god natt :// <33 pussar från mig

/ j

Min tråkiga helg

God kväll alla läsare jag har inte haft en så
rolig helg. Jag har bara legat i soffan hela helgen, för jag har varit
sjuk. Blev sjuk i fredags så jag var inte på skolan då.
Så jävla arg för jag missade våra komplediga lektioner:(
Jag låg typ deckad framför tv:en hela dagen,
det fanns inte ens något bra att titta på. Sen i lördags blev jag lite friskare
skulle då ha varit med maja, jonna & olivia vi som skulle ha så kul:P
men det gick ju inte.Sen idag då var jag typ helt frisk. Jag åkte 
iväg för att kolla på mitt lag som spelade match.
Dom vann:) vi vinner typ alltid haha vi äger nerrå men vi är iaf
asbra! Ska kolla färdigt på Gossip Girl nu.

ManyKisses OLIVIA

God Morgon

Idag är det söndag och andra advent. Vart tog helgen vägen ? Det gick sådär snabbt. Men men, jag har mycket att se fram emot idag. Eller iaf dawesavslutning med Clara :') men ska jag byta om. Men en sak till, Zita som vi är hundvakt till, är fortfarande kvar. Och det klias inte i mina ögon och jag har inte fått några utslag ! Och en sista sak. Just nu håller jag på att baka :) Men vi hörs ;) pusssshej jna

sjuttondagarkvar

Jna saknar sin Ovia (LLLLLLLLL)

sova

keej, jag har vart trött hela kvällen men först nu kom jag i säng. jag hade bestämt mig för en tidig kväll typ elva spdär men nu ärklockan 02.30...

jag bar nyss in elin och olivita plus zita in till elins rum så nu sover dom. och nu kom även pappa och ullis så nu får jag sova ! det där var inte planerat att jag skulle skriva bara så i vet. men just nu går mina ögon i kors så jag måste sova nu.

idag bli det clara (; och dawes. också kanske jag ska till mamma igen. ii så fall kan jag ladda upp bilderna från kostymförådet här. dom är redan inne på datorn men inte på bloggen ... men det ska fixas. gääääsp.

god natt (LLLLL) jonna

6 december

hellu. idag fyllde somsagt ullis år. så jag han inte vara med mina kompisar. men cornelia kom hit istället :))) hon var här sen runt två till nu. hon har även gjort bort mig (?) men men jag överlever. jag är grymt törstig så jag måste ta ngt att dricka... imorgon ska jag på dawesavslutning med CLARA <33 och hennes mamma bjöd mig på biljetten ! juste alla för'ldrar har stuckigt ner på stan så jag blev såklart barnvakt plus hundvakt -.- det klias i mina ögon. men nu ska jag dricka. oj oj vilket roligt inlägg, inte ens värt att läsa...

love
/ jna

och en ask till marcus vann stjärnor på is, tyvärr missade jag det för cornelias skull .. men jag ska se på reprisen imorgon :) pusss

God Morgon

God morgon gott folk. idag fyller ullis år så det bev en tårtbit till frukost för mig :P dom andra i min faamilj, det vill säga pappa, elin, oliver & ullis skulle typ på skidskyttesaken men nu ska dom typ inte det eller nåt. det kan vara bra pch veta, haha. ja har nyss duschat och snart .......... ni vet vad :P nu ska jag klä på mig lite varmare kläder.

kyss jonnnnaa

god natt

nu har jag gjort en hemlig hemlis. som ingen nånsing kommer få veta... nerrå ! men nu ska jag sova. ni vet vad jag ska göra imorgon så jag orkar inte berätta, eller jo förästen :) jag ska vara med olivia x2 & maja wiiii. men jag måste även påpeka att mina knogar är alldeles röda och blodiga och dom svider tack vare slöjden idag, det var riiktigt plågsamt, jag rev mig hela tiden. och en sak till, när jag satt och kollade igenom alla våra tidigare inlägg såg jag att jag skrev mej, dej och sej förut i dagens samhälle skriver jag mig, dig och sig. jag är stolt över att jag har lärt mig. det blev lite mycket inälgg ikväll, men ni år stå ut. som sagt nu ska jag sova. puss och god natt

Jonna Elina Nyman

jag måste bara få påpeka att det här inlägget tog tjugofem minuter att skriva...

Robin åkte och det är jag glad för !

Yess, robin åkte ut ! nu är de dom två bästa i finalen :))) jag har precis kollat igenom alla våra gamla inlägg, alltså dom första vi skrev. jag känner att jag utvecklar mig. puss&kyss jonna

KEVIN VINNER !

Nu har jag kikat på idol. och jag har sagt det förr men jag säger det igen KEVIN ÄGER UT ALLA ANDRA !!!!!! ni som inte tycker det är konstiga. men jag vill att han ska komma tvåa, förr det blir ju trots allt alltid tvåorna som blir mest känd. aja, robin vill jag iaf att han ska ut ! jag har även spelat årets julkalendernspel på svt. det var tråkigt... men men, det får jag leva med. på tal om ingenting så längtar jag till imorgon när jag ska träffa nåra av mina bästisar. :) nu vet jag inte vad jag ska göra, men inte skriva mer iaf xP kysss

j . n

[19dagarkvar och jag har fortfarande inte köpt några julklappar

super snälla silver sara och stål-henrik

Idag har jag vatr på skolan då :) Jag skulle ju sluta med det men det är viktigr. Dom som har syslöjd fick sluta efter två lektioner, inte direkt ansträngda lektioner. idrott där vi gjorde ett beeptest. betty var bäst av tjejerna men jag var inte långt efter ;) sen svenska där vi fick se vårat bildspel heeela klassen. och lite redovisningar. men sen slutade dom ! men vi som har träslöjd fick ha våra träslödslektioner sen slutade vi. vi behövde alltså inte ha matten :)) då blev hela dan räddad :p

efter skolan gick jag hem till mamma för ebba skulle låna en tröja till dawesuppvisningar (som jag kanske ska gå på med clara, men det är en annan historia) men klockan halv två gick jag bort mot gårn för att förbreda våran luciavaka. men det blev bara jag, betty, moa, olivia g och maja. men vi kom på lite. och jag avslöjar inget. sen stack vi hem. nu är jag barnvakt åt elin och oliver. men elin har stuckigt iväg som vanligt. men hon kommer nog när som helst.

just nu sitter jag och kollar åp ett pogram som jag har saknat och älskar supermycket nämligen super snälla silver sara och stål henrik ! det typ äger ! nu ska jag smaska i mig lite godis och sånt och ikväll blir det idol

imorgon ska jag vara med maja, olivia g och olivia l, yey. hihi.

pussandhug
/ j

oops

Heeeellu allihopa :P

Vart befinner jag mig, jo hos pappa :) Jag ska nog stanna tills på söndag. Olivia har redan berättat lite så det blir inget långt inlägg för mig. Men jag kan tyvärr inte lägga upp bilderna från kostymförrådet än för jag är ju somsagt hos pappa. Men vi ska ju då vara lucior. Jag avslöjar ingenting. Men imorgon ska vi repa :) Pappa har nyss gått igenom mitt IQtest som vi gjorde på livskunskapen idag. Jag fick 10 av 12 rätt ! Rebecka fick 2 rätt och Erica 4 rätt. Men Erik.H fick också 10 rätt men vem är förvånad! Vi körde även stress på livskunskapen vi körde dom gamla hedliga lagen. Jag Ebba Simon mot Erica Betty Johan mot Erik.H Emanuel Rebecka... Också hade vi filmpremiär med popcorn, chips och cocacola :) Vi visade upp våra bildspel ;P Nu ska jag gå igenom alla prov och läxor vi har sen ska jag gå och lägga mig tidigt ! Jag ska även vara barnvakt imorgon så va med mig !!! Nu ska jag ta mig nåt att äta :) Pussshej

 / En Jonna

tjugodagarkvar och jag har inte gett min önskelista till pappa än... oops


Konstnärer

Idag på bilden fick jag och jonna äntligen börja med våran
tavla som ska sättas upp i skolan. Vi hann bara börja med
att måla med grundfärg. Men snart så är det en fin tavla.
Medans alla satt och gjorde fönstermålningar så höll
vi på med tavlan. Jonna hon var ju så smart så hon hedde
ner min pensel med vit färg på golvet. Golvet är typ gult
med en stor vit fläck haha:)

På lunchen kom jag och massa kompisar på att vi skulle göra
ett luciatåg:) Vi ska typ ha tre lucior och massa tomtar och några
tärnor och kanske nån pepparkaksgumma:)
Det ska vara nån lucia vaka på gårrn och då ska vi ha luciatåget.

Skolmaten gjorde historia

Måste bara säga förlåt alla läsare för att jag inte skrivit på
aslänga I´m so sorry snälla hata mig inte. Men jag har iaf
nått att skylla på, för min data har varit helknäpp jag har inte kunnat
gå in på internet aja förlåt mig. Tänkte berätta lite om min inte så speciella skoldag:)

Första passet hade vi gympa av mig och moa. Moa skulle egentligen ha gympan men
hon ville inte vara själv och hon ville inte säga allt heller. Så då frågade hon mig
eftersom att jag älskar att prata:P
Moa hade kommit på nån slags hinderbana som man skulle köra utan att
nudda golv, man skulle också ha massa bollar.

Sen hade vi bajsnofysik med marianne. Vi gjorde nån
labriation med vatten.

Efter non hade vi so med lars:) han är typ den bästa läraren som
vi har. Vi körde So12:an, jag och moa sög vi fick 4 rätt av 12 haha.

LUNCH tacos för första gången i världshistorien. Fast det fanns inte
mjuktbröd,ost & gurka:( men det var iaf gott.
På lunch rasten gjorde jag och jonna en vacker
pardans haha älskar dig<3

Efter lunchen hade vi matte med marianne.
Vi gick igenom några tal på tavlan och jobbade lite i boken.


Sedan hade vi bajsnofysik igen då gick vi igenom
några frågor som vi skulle ha på provet.


Sen hade vi so fast med henke:) han är också en bra
lärare. Vi började med nån pjäs som vi skulle hitta på själva.
I min grupp är jag (såklart), rebecka, erica, julia, jonte, magnus & johan.
Våran är bäst haha, det är typ bara jag, erica och rebecka som hittar
på den.

Sen slutade vi och alla gick hem fast inte jag för jag skulle ha
samtal med marianne. Jag är inte så glad för nu har hon gjort så
jag ska få extra svåra läxor i matten:(

Längtar tills imorrn och tills på Lördag vi kommer att ha askul<3

KissesandHugs Olivia


En från Jonnaa

Idag har vi haft skola. Asså gud vilka tråkiga inlägg jag skriver jämt. Det handlar bara om min skoldag. Jags ka sluta med det efter det här inlägget :P Om jag kan xD

Först Idrott då var det Moa.L och Olivia som hade den. Det var typ nån hinderbana också skulle man ha nån boll och ja. Jag måste även tillägga att Jag och Ebba VANN!!!!

Sen No-fysik. Vi gjorde nåt expriment med vatten och bla bla.

Sen SO med Lars. Då hade vi SO12AN och Lite film/tv. Jag Julia och Jonathan kom trea!!

Sen Lunch då fick vi tacobuffé. Men dom hade varken mjukt bröd, ost, gurka eller tomat. Det var inte supergott men lite gott :P På rasten typ inget speciellt förutom att jag och Olivia gjorde en vacker pardans.

Sedan hade vi Matte. Och jag gjorde några uppgifter. Vi gick även igeom nåt på tavlan.

Sen NO-fysik. Hon gick igenom allt som vi skulle ha till provet. En massa uppgifter. Eller det var inte så många men aah.

Then SO med Henke. Då började vi med en teater. I min grupp var vi; Jag, Ebba, Betty, Moa.L, Emma & Marcus. Jag kan tyvärr inte avslöja något . . .

Sen slutae vi :))

Ikväll ska jag på teater med tjejgruppen. Eum förödelsebarnet kanske den hette xD Och på Lördag blir det kulkul ! :)

/ j

tjugoendagarkvar

P.S. Nu ska jag ladda in bilderna från igår från kostymfrådet! Yej . pussss

Julfixelix :P

Höhöhöhö ! Nu har Olivia precis gått hem. Vi hann faktiskt med allt, förutom den allra viktigaste saken, julkalendern ! Vi var så fullt uppe i vårat bak så det var i några helt andra tankar. Jaja, jag ska kolla på datorn senare. Vi har ju även fixat bloggen lite :P Lite jultema sådär :P Jag har även hunnit med att städa mitt rum. Och förutom det vi skulle göra hann vi även med en film xP Den sög förövrigt, aja. Nu ska jag kolla på teve :)) Och juste jag har laddat in bilderna från ica NU  xD Ni får bara nåra stycken för jag känner mig så sent ute ... Men men (LLLLL) Och en sak till, Olivia har verkligen gjort bort sig !!!!! Pusss och Kram

/ j.n

ICA

   
Vi fick sortera godis :)) Sen ner på stan och prova skor :P Packa packa packa varor

Lingdagen

FINA MÄNNISKOR !!! Wiii !  

Pepparkaksbakning

Pepparkaksbakning 


Ni vet reglerna, klicka på dom små bilderna för att få större och håll stilla för att få en beskrivning, åtminstånde på efter dom första bilderna xP

Julkalendern

Idag är det 1:a december & vet ni vad som menas med det? Första avsnittet utav julkalendern på Svt, första chokladbiten i kalendern får ätas och endast 23 dagar är kvar till julafton!

Hur gammal man än blir, så kommer man aldrig att växa ifrån julkalendern som i år är "Skägget i brevlådan". Så ni missar väl inte avsnitten? Jag missade det dock imorse för jag hade sovmorgon. men ikväll ska jag kolla med sötolivia förhoppningsvis :) Vi ska även fixa jultema till bloggen, baka pepperkakor och plugga plugga pch olugga lite till :) Hur ska vi hinna ? Får se :P

pussss
/ j nyman


RSS 2.0