ily

Det finns en blomma vit som snö,
kan ej vissna kan ej dö,
dess namn känner du nog igen,
sann vänskap heter den.

A lot of snow today !

Som Sagt !
Igår LÖRDAG var det ju Lingdagen, nån gymnastik grej. Och vi skulle dansa. 9.50 var första liksom träningen för oss. Det gick ganska bra, beroende på mitt knä. Men efter det kände jag smärtan i käet och jag började halta igen. Eller jag kunde stå på benet men jag kunde inte böja det. Men vi gick iaf och åt på McDolald's. Sen tillbaka till tolv för det stora genrepet. Det gick lite bättre. Och sen tror jag att jag tappade känseln i knäet eller nåt för vi hoppade runt på olika bomar och gjorde massa medans vi väntade på att det skulle börja. Klockan 14.00 började själva showen. Och sen när vi skulle dansa sprang alla som skulle dansa till mamma mia in, vilket var as många, också skulle vi typ plocka bort nån madrass. Och sen hon som pratade i micken sa att det inte var våran tur så alla sprang ut från scenen igen xD Men sen vare våran tur och det gick jätte bra. Vid halv fyra åkte vi hem. Klockan åtta kollade jag på lilla melodifestivalen, eller MGP nordic. Jag älskar Jonna ! men det var nåt skit dåligt nork rock grupp som vann. Dessutom sjung dom om en hund som aah, nåt.

Idag SÖNDAG har jag vart på stan. har köpt lite smått och gott, bl.a en nyårs klänning :) Och en sak till mitt knä är typ bra. Jag pratade med Ullis om det och hon sa att det bara kunde vara en allvarligare sträckning i knät. men nu går jag nästan vanligt igen :) Och en grej till, mamma väckte mig nio (!) och jag gick upp, klockan 10.10 var jag ute och skottade snö !!!!!! Hihi, jag är stolt. jag kanske ska till pappa till veckan också <33

Puss och kram
/ j

Dagens

Dagens

DAGENS VILL HA: mycket.
DAGENS KLÄDSEL: vita jeans, svart linne med rosett på, vit stickad halsduk
DAGENS SMINK: mm
DAGENS FRISYR: slarvigt uppsatt.
DAGENS MENING: haha ?
DAGENS LÅT:  ingen spec
DAGENS PLANER: fira ebba, skolan, adventspynta (eller vad man säger)
DAGENS SAKNAD: :)
DAGENS BÄSTA: Ebbas daay
DAGENS ROLIGASTE: Maira
DAGENS DUMMASTE: Maira :)<3
DAGENS MISSLYCKANDE: ):
DAGENS KÖP: ingenting.
DAGENS GODIS: ingenting.
DAGENS HUMÖR: trött ? :P

28 NOVEMBER - Ebbas Dag

Nu börjar jag undra vart Olivia har tagit vägen ...

Idag hade vi iag skola.

Idrott: Med B ... The Golden Eye

Svenska: Klar med renskrivningen

Slöjd: Börja med nån skål

LUNCH: SNUSK mat, Simon spillde ut alla mackor i mackstället XD

Slöjd: Fortsätta med skålen

Matte: Fick börja 5 min senare, fick sluta 10 min tidigare :)

Nu ska jag gå till Ebba FÖR HON FYLLER 13 ÅR IDAG !!!!!!!!
Pusspådet ;)<3

Hejrrå
/ Ebbas Bästis JOOOOONNNNNAAAA

Da Day

Idag har jag hunnit med skola. Var på badet på morgonen, fick typ bada fritt aslänge :P Fick sluta två timmar tidigare för vi var ledig från livskunskapen. Men den andra halvan av klassen som har slöjd, fick inte sluta :D Dom har faktiskt inte slutat än. Efter skolan gick jag Ebba, Emma & Erica till ica för att få gratis tårta XD Vi träffade Olivia som också hade slutat :)) Sen var det nån tiger som gick runt och gav ut saker till barn. Och vi tog en varsin ballong :Phaha. Sen köpte jag en dricka och en daim :) Vi tog bussen hem xD Dom andra skulle på gårn sen. Men jag har ju utvecklingssamtal kl 4 ... Sen måste jag direkt till dansen, disco :) Och en grej till, i matsalen idag så hade Maja & Elin målat ögon på ögonlocken så det såg ascoolt ut ! :D Men nu ska jag plugga för vi har grymt mycket.

Engelskaprov - Måndag 1/12
Engelskaläxa - Tisdag 2/12
Spanskaprov - Tisdag 2/12
NOprov - Torsdag 11/12
Matteprov - innan jul xD

Chau
/ jonna

Dagens klädsel: Tights, Guldig grej, Vit halsduk
Dagens smink:  Mascara
Dagens frisyr:  utsläppt med hårspänne :P
Dagens bästa: tårta, två timmar tidigare från skolan :P
Dagens roligaste: badet :)
Dagens saknad:  solen !
Dagens misslyckande: vet inte
Dagens humör:  Pigg, trött ?

Pictures

Jag har fått en massa pogram till datorn, som photoshop fast mildare tror jag :P Så jag sitter och nördar med det :P Ska väl snart plugga lite och packa badkläder till imorgon, för vi ska på badet med skolan :D Senare ska jag lägga in bilderna också :) 

            
               Före                                            Efter

                      
 Före                                              Efter

pluspoäng

J a g   h a r   f å t t   m i n a   o m d ö m e n   n u   o c h   j a g   ä r   t y p   a s       s t o l t   !   J a g    f i c k   p l u s   i   a l l t   f ö r u t o m   t r ä s l ö j d   o c h   s v e n s k a   ( ! )   h a ,   s u g   p å   d e n   n i   !   G r y m t   b r a   g j o r t   J o n n a ,   i    s e x a n   f i c k    j a g   e n d a s t   t v å   p l u s   . . .

ICA igen

Hej Hej Hallå

Idag har jag och Ebba vart på ica igen :) Vi kom dit typ 10 minuter senare än vad vi skulle men ingen brydde sig typ :P Vi bytte om och gick bort till Thaimatstället, där började vi packa upp massor av varor. På andra sidan av oss stog några afrikaner och snackade medans dom packade upp lite varor :D haha, det kan vara bra och veta om ni vill anteckna :P Sen när vi var klar med det gick vi och skulle fika. Och vilka satt inte där då, jo afrikanerna :P Dom hade tagit allt smör och alla mackor till deras bord så vi vågade inte ta xD Då tog vi bara en kopp varm choklad och en mandarin :) Sen gick vi runt lite och kollade xP men sen kom nån och sa att vi skulle plocka upp all äckligt äclkig stinkade kattmat... Det ville vi verkligen inte så vi gick och åt på tavel. Elin var lika glad idag. Sen tillbaka och plocka upp massor av olika saker och bla bla. Vi gick runt och letade efter Johan för vi skulle fråga om vi fick sluta. Men vi hittade inte, då började vi plocka upp lite godis. Och sen var klockan halv tre. Då fick vi en varsin 1½l julmust, en påse chips och en liten godispåse :) Då tog vi bussen hem :)

Jag ska bara ladda in bilderna på datorn, sen kommer jag ladda upp dom :)

Chau
/ jonna

ICA

Tjosan !

Idag har jag och Ebba praoat på ica :) Gert som skulle ta hand om oss var sjuk så vi hade typ ingen som kunde ta hand om oss för Johan satt i möte. Men Först skulle man typ plocka varor till Hemkunskapen på storsjö :) Men då visste vi inte om man skulle plocka från lagret eller från affären xD Så vi ringde Erica och hon började asgarva ! Men för alla er som inte vet ska man plocka från affären ! Vi började och det tog typ ganska lång tid. Då gick vi till Johan och han sa att vi fick fika om vi ville. Så vi fikade och gick ut typ 20 minuter senare. Då hade bibliotekHåkan kommit och skulle hämta varorna så vi packade ner dom. Sen hade vi verkligen ingenting att göra ! Ibland kom det nån som behövde lite hjälp av oss, och vi plockade upp lite varor och så. Vid elva gick vi till tavel och åt :) Där var Elin och hennes kompisar och dom stirrade verkligen ut oss ! Vi fortsatte packa upp varor och fixade snyggt i hyllor och hade ingenting att göra, men då kom det en kille och sa att vi fick sluta, så var klockan halv två :)

Då åkte vi ner på stan för Ebba skulle kolla på en mobiltelefon, hon hittade en som hette K770i tror ja :P Vi stannade en syund och väntade på hennes föräldrar, när dom kom kollade dom på mobilen lite sen åkte vi hem :P Snart ska jag på Tjejgruppen :)

Hejrrå
/ jonna

Oj det där inlägget skulle komma igår men jag tryckte nog lite fel. Jaja :)

veckan

Nu har jag vart på daaans . Fick plaseringar tills på lördag och jag fick stå längst bak :( Inte så förvånad men men. Sen hem och duscha på 6 minuter Och då menar jag verkligen duscha ! Så där som brukar ta en halv timme för mig. Men Men kollade på lite bdber och såg Ebbas vecka ;


ikväll , Dans :) <3
tisdag , praoa på ica med jonna :)
onsdag , Praoa på ica med jonna :)
torsdag  , badet , slipper spanska prov , ledig från livskunskapen (:
fredag  , fyller år :)<3

fan vilken bäst vecka :)

Och här är då min vecka
ikväll , Dans :) <3
tisdag , praoa på ica med ebba :)
onsdag , praoa på ica med ebba :)
torsdag , badet, slipper spanska prov , ledig från livskunskapen (:
fredag , ebba fyller år :)<3
lördag , uppvisning i jazzen
söndag , sova ?

fan vilken bäst vecka :) xD

Nu ska jag plugga otroligt mycket :P

kyss
/ jonna


30 dagar kvar

JA! 30 dagar kvar tills JULAFTON ! Jag måste börja köpa julklappar :)

Men idag har det iaf vart skola. Jag var väldigt trött eftersom jag verkligen inte kunde somna igår. Jag gick och la mig halv elva och sista gången jag kollade på klockan var den kvart över tolv ! Åter till skolan :

HL: Gick igenom veckan som alltid.

Engelska: Träna inför provet imorgon, som jag och Ebba ska göra nästa vecka :P

Matte: Procent om hur man höjer och sånt shit.

LUNCH: Pannkakor :D På rasten sen skulle vi försöka hitta Magdalena men det gick inge vidare.

Svenska: Fortsätta forskningen om ABBA, samt (vad gammeldags samt lät) byta platser, nu sitter jag bredvid Magnus. Framför mig sitter Jonte och bredvid han Julia :)) Ebba bredvid Manne xD

Spanska: Spelade BINGO :)

SLUUUT !!! Snart ska jag på dans, vi får skjuts av Olivias pappa för hon ska prova en Wendlasdräkt :)

Imorgon ska jag och Ebba praoa :) Vi får se hur det går :)

Chau
/ Jonna

trettiodagarkvar TILL JUUUL!!!


..::*Elva*::..

V i  h a d e  e n d a s t  e l v a  l ä s a r e  i g å r  v i  f ö r k ä n a r  b ä t t r e  ! 
T i p s a  e r a  k o m p i s a r  !

Igår - Idag - Nu

Tjenare ;) !

Igår var jag som sagt med Ebba :) Vi skulle göra glass men den saken man skulle göra med var man tvungen att ha i frysen 12 timmar så vi hann inte xD Istället spelade vi spel ! Ett asläskigt ocg askul och asberoende spel. Vi spelade en stund sen gick vi ut i typ en timme. När vi kom in igen fortsatte vi spela. man ska typ skjuta massor och döda folk och det var verkligen askul. Tio gick jag hem och kollade på omröstingen av stjärnor på is sen skulle jag städa rummet men orkade inte. Istället tog jag och raderade alla mina bilder på mobilen och kameran - från 643 bilder på mobilen till 45 st ! Ganska bra gjort. Sen gick jag och la mig :)

Idag vaknade jag tolv och Ebba hade ringt så jag ringde upp. Då skulle jag göra mig klar och gå dit, men då var jag tvungen att städa rummet innan. En timme senare var jag hos Ebba :) Vi spelade krigsspelet en stund :P Sen gjorde vi glass ! Vi hade förbrett allting igår så det gick ganska snabbt. Den skulle typ hålla på i tjugo minuter, men efter tio började den hacka så vi försökte laga den men det gick inte, då ställde vi in all "glass" i frysen och väntade en stund. Medans gick vi och delade ut några jultidingar. Sen gick vi tillbaka och åt våran mycket goda glass :) Sen skulle jag hem och äta middag x)

Nu har jag precis ätit och ska snart plugga. Vi har nämligen prov
Tisdag - Engelska
Torsdag - Spanska och sen ska vi typ ha fysik och matte också eller nåt. Men jag och Ebba missar Engelska provet för vi ska praoa Tisdag - Onsdag på ica :)) Det är typ bara vi som fick vara tjej - tjej :D

Love
/ jonna ♥

P.S. JAG LÄNKTAR STORT MYCKET TILL SKIDOOR I ÅRE ! !

idol

hejsan

igår hände som sagt inte mycket. skulle va med ebba men jag orkade inte. på kvällen kollade jag på idol. anna åkte tyvärr ut och jag skriver som alla andra JOHAN SKA UT ! han kan verkligen inte sjunga ! kollade på eftersnacket också och jag tyckte så synd om anna. hon börjar ju gråta för vad som helst.

imorse vaknade jag iaf elva. gick upp åt frukost och kollade på teve. sen ringde ebba och jag nu ska jag vara med hon. så pussandalotoflovejonna.

Bilder från tjejkvällen

okej, det blev inte så många bilder för jag orkade intte ladda upp fler.

Tjejkvällen ägde

God morgon ?

Ja juste jag vaknade kvart i tre idag. Anledningen var förstås tjejkvällen.

Först packade vi upp oss där vi skulle sova (hum) Det var jag, Julia, Fia, Olivia, Ebba, Sandra, Lina och Hanna. Sen skulle vi se på Mamma Mia men filmen krånglade så då visades Step up istället. Efter Step Up hade dom fått igång Mamma Mia så då kollade vi på den. Alla fick typ sitta på stolar, bord eller golvet men vi hade skyndat oss till mosters sköna tjocka  stora madrass xD Efter fiilmen typ flumma vi runt och sjung Sing Star ocg spelade Guitar Hero och massa. Sen var det skräckfilm men jag och typ några till kollade inte :P Vi spelade twister istället och vi ägde ! Vid tre gick dom flesta och la sig, men inte jag och Julia. Vi sjung a lot of Sing star, så våran röst var alldeles hes. Sen gick vi och spelade det efterlänktade ix-ball :) men det sög. Då var det än annan skräckfilm som visades men den ville vi inte heller kolla på så vi gick till studiegårn och kollade på Hairspray. Men den var verkligen sämst, och jag har ändå sett den typ en milljard gånger. Och eftersom vi hade bestämt oss för att vara uppe hela natten orkade inte vi kolla på film. Så vi gick och skulle sjunga Sing star, men det rummet var låst och moster och mari låg och sov så vi hade ingen nyckel. Då skulle vi fortsätta kolla på film och skulle hämta min sovsäck, men då låg Sandra och Ebba och sov med den och dom fick damp när vi tog den xP Vi gick och kollade på film men höll på somna så vi gick ut och då kom det förbi några sexor med nycklar så dom låste upp Sing star rummet åt oss :) Då sjung vi så där otroligt fint vi kan sjunga. Sen kom Olivia G och Emma J och sjung mot oss. Klockan halv sex hade vi fortfarande inte sovit något men vi gcik ut och då hade dom flesta vaknat och börjat packa ihop sina saker. Så jag packade ihop mina saker och kvart i sex (på morgonen då) fick jag, Ebba och Olivia skjuts hem av Olivias pappa. När jag kom hem låg min familj och sov så jag gick och la mig. Klockan 14.45 vaknade jag ! Nu har jag ätit och idag händer nog inte mycket.

En sann historia från Jonna.


TJEJKVÄLL PÅ STORSJÖ

IKVÄLL TÖNTAR, IKVÄLL KOMMER KVÄLLEN VI ALLA LÄNGTAT EFTER ! haha nerrå, men ikväll ska vi sova på skolan :) ÄNDAST tjejer :) Det kommer bli fett kul ;) Men innan ska jag på dans, dansen slutar halv sju och jag ska va på storsjö sju, hm... Vi får se hur det går, men självklart följer kameran med ;) Nu blire lite käk :))

Dagens klädsel: Nya jeans, svart t-shirt, stickad halsduk
Dagens smink:  Mascara
Dagens frisyr:  utsläppt med hårspänne :P
Dagens bästa:  haha, skolan, eum näee
Dagens roligaste: det har definitivt inte kommit än !
Dagens saknad:  maja, matilda, ebba a :)<3
Dagens misslyckande:  ingvar på non, men han var inte så farlig idag :)
Dagens humör:  Pigg ?

Ons-dagen

Idag så började vi kl8 med våran gumpa som alltid.
Fast idag så hade vi gumpa med A. Då till uppvärmning så skulle jag och emma leda
hela truppen på typ 40 pers. Vi körde lite friskisåsvettis, det var askul för jag och emma stod framför
alla och dom gjorde likadant som oss haha:)

Sen hade vi bajsnofysik med marianne. Vi skulle göra några tråkiga labrationer.
Vi skulle typ använda två provrör med varmt och kallt vatten och karamellfärg också skulle vi
typ blanda dom i en skål med gummet vatten. Vi fick typ göra om fyra gånger för marianne
va så sur.

Sen så hade vi so med lars. Då körde vi SO12:an och kollade på
lillalöpsedeln. Jag och ebba hade 5 rätt av 12 bäst vi va!

Lunch makaroner och nån vegisås ganska gott faktiskt.
På lunchrasten spelade jag emma och erica lite musik.
Erica lärde mig This is me på piano.

Sen hade vi bajsnofysik igen, fast vi hade det i tekniksalen.
Vi jobbade med några frågor.

Sista lektionen hade vi so igen fast då med henrik.
Jag moa betty och jonte hade roligast med våran moonwalk haha:)
Vi jobbade med lag och rätt. Sen slutade vi kl3.

Hoppas det gick bra för julia idag för hon skulle
på sjukhuset och ta bort gipset puss älskar dig min andra avenyn kompis<3

Many kisses Olivia


Måndagkväll

Oj gud vad jag sitter vi datan lite nu förtiden ;P
Men men här kommer lite fakta om min måndagskväll :P

Efter dansen kom Olivia till mig och hon satt och nördade ett tevespel som suger !
Men sen stack vi ut och åkte spark (!) nerför massor av backar. Och så mötte vi Olle och nåra.
Sen stack vi bort mot pizzerian men på vägen träffade vi dom igen, men denna gång var även Olivia Jansson, Sandra och Simon med :) Och Olivia J fick damp för hon ville inte vara med dom där mobbade sa hon xD Men så blev hon typ övertalad och då skulle vi typ nånstans och kasta snöbollar ? Sen vet jag inte om det var Simon eller Sandra, men nån förstörde min spark ! Då skulle typ alla försöka laga den, tillslut fick jag damp och typ skrek att ingen skulle röra min spark ! Då skulle Olle retas och då fick jag ännu mer damp och ba; RÖR INTE MIG !!! Och typ massa :P Sen orkade inte jag och Olivia med dom så vi stack hem till Olivia och åt nån fem-minuters-kola som var asgod :) Satt även vid datan en stund och kollade i den nya skolkatalogen för lillsjö och tavel :P Sen stack jag hem och kollade på teve lite :)

love / Jonna

Lördagen+Söndagen

Förlåt för att jag inte skrivit på ett tag nu men jag har faktiskt haft en dataledig helg:)
Tänkte skriva lite om min lördag och söndag.

Lördags: Så var jag med Moa. Först så åkte vi ner på stan, vi hade tänkt köpa tyg men
det var så dyrt så vi köpte lit pysselsaker istället. Vi fikade också på Domus, för moa hade fått
presentkort där. Sen åkte vi hem till henne och pysslade lite.

Sen skulle jag till Momma och Moffa för jag skulle sova där.
Vi åt lite mat och så kollade vi på tv, kollade då på stjärnor på is :)
Själv så hejar jag på Josefin och Jesper dom är bäst av stjärnorna vet inte vad deras
partners heter men det är bra:P



Söndags: Jag vaknade runt 10 då gick jag upp och åt frukost.
Sen ringde jag till moa fick skjuts till henne av Moffa.
Vi fortsatte med våra pysselssaker och satt lite vid datan.

Sen skulle jag hem till tv:en för på söndagar har jag värsta fullbokad tvkväll.
Först så kollar jag på One Three Hill från 6 till 7, sen klockan 7 börjar Gossip Girl som slutar 8
och kl 8 så börjar Andra Avenyn. Jag ni kalla mig tvnörd om ni vill för jag vet att jag är det aja nu orkar inte jag skriva
någe mer Puss puss Olivia

The school day, boring I know ;)

Hejsan Hoppsan Karlsson m.fl :)
Ingenting speciellt har hänt idag, jag har vart på skolan. Jo faktiskt det är sant, för där är man ju aldrig. Jag har räknat ut att 1720 minuter per vecka tillbringr man på skolan ! Det är tur att vi har lov ibland, för annars hade det blivit 20640 minuter per år ! Aja, på handledningen fick man en miniräknare xD Sen på engelskan rättade jag allt shit. På matten hade vi bajsingvar med v som inte var så bajsig idag. kan bero på att han inte sa så mycket för vi hade ett oförbrett prov ! Eller nåt komuntest. Efter lunchen skulle vi mäta oss men då var inte skolsköterskan där. Sen svenska, fortsätta med forskning om ABBA :) Sedan Spanska börja på ett nytt kapitel som jag redan har gjort, konstigt nog ingen annan. jag undrar varför "/ Kanske var nånting med Thailand eller nåt. Sen måste jag konstatera att Olivia är antingen för mogen eller för omogen xP Hahaha. Moa fick även damp på Ebba men Ebba fick damp på Moa på svenskalektionen så det kvittar ut sig :P Senare blir det dans med gänget ;) Juste, på fredag är vi tjejor lediga, utom Linn xD hahaha.

Love Jonna

Dagens klädsel: Nya jeans, svart nytt linne som inte längre är nytt
Dagens smink:  Mmm
Dagens frisyr:  Nån slags knut
Dagens bästa:  haha, skolan, eum näee
Dagens roligaste: När Ebba skylde ifrån sig kanske :P
Dagens saknad:  Många :P
Dagens misslyckande:  matteprovet
Dagens humör:  Trött, oh jaa

Slappig dag

Slappdag idag ? Ojaa ! Jag har inte vart med någon, utan bara vart hemma och myst. Eller myst och myst, städat "/ Jag har även bytt gardiner som jag sa att jag skulle göra för typ två månader sen :P Jag har rensat igenom hela min garderob med saker, skitsaker som jag inte behöver. Sitter och chattar med Ebba som har fått en ny data, lyllo säger jag bara, själv har jag en windowa 2000, wiii, eller så inte. Hur seg som helst och bajsbajs. Men vi ska nog också köpa en ny data snart :) hoppas jag :P Imorgon är det skola, shiiet vad dagarna går fort... Snart är det ju jul ! Jag längtar mer än mest ! Jaja, nu ska jag fortsätta att städa, för jag har hela mitt skrivbord kvar. SUCK ! Jag har även märkt att man kan typ inte radera alla bilderna på kameran, utan bara en i taget. Men det kan inte stämme, eller ? Isåfall, fett jobbigt !
pussochkyss jonna

ta mig tillbaka till fredagen .

Dagens klädsel: Nya jeans, svart nytt linne som inte längre är nytt
Dagens smink:  Inget
Dagens frisyr:  Nån slags knut
Dagens bästa:  Myset
Dagens roligaste: Eum inget typ
Dagens saknad:  Många :P
Dagens misslyckande:  Städa...
Dagens humör:  Trött



Party

Yabba Yena Yallå

Fredagen: FESST!! Bli inte orolig om ni inte blev bjudnaa, för det var bara dom närmsta...
jag fick: Tuggumiautomat, Badskum, Badsalt, Biobiljett, Presetntkort på karamellagret, Showerpeeling, bodybutter, godis, ask, mer godis, läppglans :) Vi kollade på Dirty Dancing och sen tävling (nedan) Ebba och matilda vann, Olivia och maja tvåa Betty och Moa trea och Sandra och Olivia fyra :) Sen lite idol, och askuuul. Sen när alla hade gått stannade jag lite och städade och myste med Ebba :)<3

Lördag: Vaknade halv ett och hade sovit bort hela dan -_-. Iaf åkte vi till krokomsporten och kollade på veromoda kläderna hittade inget och åkte till ixo vero moda kläderna, där hittade jag ett par jeans :) Sen hem och äta tacos. Ikväll blir det tidigt för mej för jag har asont i huvudet.

Pussochkram Jonna

Party Biljardbordet fullt av smink 

TÄVLINGEN 

 
Tävling Maja och Olivia sminkar varandra Sandra och Olivia väljer smink 
Betty och Moa smikar varandra  Maja och Olivia

BIDRAGEN 

Maja och OliviaBetty och MoaMatilda och Ebba 
Olivia & Maja                    Betty & Moa                     Matilda & Ebba               
Olivia och Sandra
Olivia & Sandra

RESULTATET

 1:a plats
 2:a plats
 3:e plats
 4:e plats

Tack för en bäst kväll !

Klicka på bilderna för att få större, håll stillamusen på bilderna för att få en beskrivning


SKOLA

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej

Nu ska jag till Ebba och fixa ;)
Men först en kort sammanfattninig av skolan.
Idrott  - Redskap, jag & Olivia hoppade bock på femman (!) Klarade även engelsmannen på ringar eller vad det hette xD
Svenska - Börja med forsking, jag forskar om ABBA x) Jag läste en fakta text hela lektionen !
Slöjd - Fortasatte med skrin
LUNCH - Spödbakad fisk, med många plus Clara :)<3
Slöjd - Klar med skrin :)
Matte - En uppgift på tavlan och sedan HEEEEEEEEELG !!!! En halvtimme tidigare en väntat ;)

Nu måste jag sticka !

Vi hörs ! :) Jonna A La Ponna

Dagens klädsel: Vit klänning, svarta strumbyxor, rosa converse = KALLT !
Dagens smink:  Mascara
Dagens frisyr:  Nån slags knut
Dagens bästa:  Ikväll <33
Dagens roligaste: har inte kommit än ! ;)
Dagens saknad:  Många :P
Dagens misslyckande:  Jag fick se Mannes grymt äckliga fläsk!
Dagens humör:  GLAD :D

My fine day

Har precis gjort färdigt alla läxor i matte och svenska.
Innan jag gjorde läxorna var jag på match, vi förlorade:( jag kunde typ inte spela för jag
hade ont i min bajshals! Och innandess var jag på skolan, tänkte berätta lite om min skoldag.

Vi började skolan kl 8 då hade vi gympa. Vi spelade vollyboll och mitt lag var bäst 
vi vann typ allt närrå men mycket iaf. Vi vann faktist också mot långislaget där moa, jonna & magnus spelade. I mitt lag spelade jag (ganska logiskt) linn, rebecka och erik.

Sen hade vi bajsnofysik. Vi var tvungna att väga och mäta tråkiga stenar typ 
eller vad det nu va. Vi var också tvungna att skriva ner allt så det tog aslångt tid för jag
hade ingen penna smarta jag:).

Efter non hade vi so, so12:an. Jag och ebba var i ett lag och vi kom delade tvåa.
Men jag är sur för vi fick inte se tävlingen på lillalöpsedeln:(

Sen var det lunch äcklig lunch med blodbudding och potatisbullar.
På lunchrasten spelade jag moa och emma lite musik i musiksalen.

Sen hade vi tråkmatte vi fick jobba med pröva dig själv som var några uppgifter.
Men jag hann endå inte klar så jag fick ta hem och göra en uppgift.


Sen hade vi bajsnofysik igen då var jag och betty smartast:)
Vi skulle ta tempen på vatten i typ 10 min (väldigt kul).
Först tog vi tempen på varmt vatten och sen på kallt vatten.
När vi skulle hämta det kalla vattnet så tappade vi våran termometer i golvet och den
gick sönder för den var gjord av glas haha bäst vi är.
Då blev vi asrädd att det skulle vara kvicksilver i termometern men som tur var så var
det inte det.

På våran sista lektion hade vi so igen, som ni kanske förstått så har vi dubbel no och dubbel so
på onsdagar ganska segt. Vi jobbade med frågor om lag och rätt. 
Sen slutade, vi kända att det blev ett långt inlägg hoppas ni orkade läsa allt:)

Pusskyss Olivia
 


Stan på 30 minuter

Nu har jag vart ner på stan en snabbis och köpt en grej, vill ni veta vad ;) Det får ni inte! Hihi, ni kan få en ledtråd; Choklad :P Gud vad jag missbrukar blogg ! Jag skriver inlägg varje kvart typ :S Onödiga saker också som inte alls är intresanta. hahaha

Klassfotot

Wiii, klassfotot har kommit. Men jag blev inte så värst nöjd "/ Mer nöjd med gruppfotot än enskilda fotot... Bilder iaf, inte bra bildkvalite, men det var mobilbilder på kort, ni förstår själva.




Onsdag förmiddag

Hej Hej.
Idag var det skola, inte oväntat jag vet. För jag skriver så varje gång, men jag talar bara sanning. Iaf så hade vi volleyboll på gympan, och vårat lag ägde ! Sen tråkfysik, och sotolvan. Lunch ärilikamed Blodpudding och potatisbullar. Och Simon hade typ stoppat ner en potisbulle i Linneas glas, sen på når sett kom det där äckliga glaset till vårat bord, och Linn fick typ damp och skrek över hela matsalen så seriöst alla bord blev knäpptysta och glodde på oss (!) det var fett pinsamt !!! Men sen fick typ Simon komma tillbaka och ta reda på det där glaset x) Sen Matte, fysikbajs, So med Henke. SEN SLUUT! Vi går snabbt. Bara så ni vet ;) Nu har jag lovat mig själv att bara göra mina ärenden (kolla på några bilddagböcker, lägga in en bild på bilddagboken, skriva ett inlägg på blogg, kolla igenom bloggkoll) sen inte sitta någe mer vid datan på ett bra tag. Vi får se hur det går :P Nu måste jag kolla igenom bloggkoll och sluta sen :D Pusssss Jonna

Dagens klädsel: Mjukisbyxor - cubus, nytt linne som inte längre är så nytt - rut, Svart kofta - H&M
Dagens smink:  Mascara
Dagens frisyr:  Hårspänne, hästsvans, sen satte även Moa upp en frisyr med massa flätor som jag tog ut xD
Dagens bästa:  Vi ska ha ett lakan på biljardbordet xD Ni kommer kanske fatta sen
Dagens roligaste: Rasten, men dagen är inte slut ännu
Dagens saknad:  Det priset vinner alla som jag inte har träffat idag :)
Dagens misslyckande:  Jag typ bröt foten, men Moa brydde sig inte !
Dagens humör:  GLAD :D

Tisdagen den 11/11


Idag så började jag och Betty kl 8 och alla andra kl 9 för vi har inte spanska.
Som ni kanske redan har räknat ut så hade jag språk första timmen.
Det var värsta skönt för våran lärare är bortrest så vi fick kolla på film.

Sen hade vi engelska, då hade vi läxförhör på glosorna och fakta om Irland.
Jag jobbade också lite i Section 2. Det ska typ vara färdigt snart och jag är långt ifrån färdig!
Men jag får väl jobba lite mer nästa vecka då.

Tredje passet hade vi musik. Då tränade jag och Linn på våran låt sen spelade
vi upp för klassen. Emma spelade också piano för att det skulle låta lite bättre.
Efter ett tag så slutade Linn att spela och började asgarva haha:)

Sen var det lunch. Dagens lunch var ekologisk eller vad det heter.
Vi fick spagetti och köttbullar med nån äcklig tomat röra.
På lunchrasten var det gumpasalen, då spelade jag, Moa, Rebecka och Lina mur eller vägg som Rebecka säger.
Jag åkte ut på en gång. Sen var Jonte snäll och bar mig över till skolan för jag hade inga skor<3.

Sen hade vi so, då läste vi om nån rättegång och jobbade med några frågor.
Vi ska typ snart spela upp nån pjäs om nån rättegång:)

Sista passet hade vi HL då fick vi sriva om vad vi tyckte om maten på skolan.
Sen så slutade jag och Betty så vi åkte hem. Det var min skoldag

Kramarpussarkyssarosmek  Olivia


Min dag

Hihi, skola idag igen :-) Emm, Amanda Emo och Tobias Alkis fick damp på varandra och började kasta saker och jaga varandra runt skolan, sen bröt Amanda ut och börja storlipa, och bla bla XD Juste på engelskan gick det ganska bra för mig :) På rasten spelade vi även det efterlängtade x-ball :P jag, ebba, moa, rebecka, magnus, jonte och erik :) haha, men alla var typ trörr så ingen orkade anstränga sig x) I gympasalen snackade jag och Ebba kinesiska med varandra, om ni vill anteckna ;) Sen slutade Olivia och Betty och vi fick stanna och ha spanska ... Men vi fick sluta tidigare :P Nu ska jag vara med Ebba :P pusss Jonna

Dagens klädsel: Strumpbyxor, vit klänning, svart kofta, rosa converse
Dagens smink:  Mascara, puder
Dagens frisyr:  Hårspänne
Dagens bästa:  Klarade engelskaläxan xD
Dagens roligaste: Gympasalen
Dagens saknad:  Dig ;)
Dagens misslyckande:  Amanda och Alkis
Dagens humör:  Glad kanske ?

På fredag blir det kul,
nästan som jul.
På fredag blir det fest ,
det gillar vi mest.


Jazz - Engelska - Dagens

Nu har jag vart på dans, det gick ganska bra :) Dampar bara påd en dära dubbelpiruetten med vänster i typ dubbeltakt ! Jaja, jag får träna ! Nu ska jag träna på engelskan för jag har inte ens tittat på läxan som är till imorgon ! Eller jo, nu ljög jag, idag på engelskalektionen gick jag igenom lite fakta. Men ingenting på orden ! Aja får väll göra om i värsta fall... 


Dagens klädsel: Jeans, nytt linne, kofta
Dagens smink:  Mascara
Dagens frisyr:  Hårspänne
Dagens bästa:  Jag och Ebba fick ingen svenskaläxa
Dagens roligaste: Dansen <3
Dagens saknad:  MATILDA !<3
Dagens misslyckande:  Jag har glömt kameran hos pappa
Dagens humör:  Trött !


By Jonna.


P.S Mamma har spärrat mitt personnummer med inte meniung igenom att försöka gå in på internet


Tjabba Tjena Hallå

Yes är det ända ordet ! Jag har fått mitt bankkort nu ! Hihi.

Idag var det iaf skola.

HL: Snack och skit

Engelska: Tränade grymt mycket på läxan som är imorgon :O jag hade helt glömt nort den så oops ....

Matte: CP-INGVAR! Gaah, jag hatar han ! Och självklart blev jag det första offret, och jag fattade precis ingenting av vad han gjorde från början !!!! Blääää på han ! Betty och Moa skulle ge Rebecka pengar om hon inte skrattade på hela dan och självklart klarade hon inte det, det tog typ 1-2 minuter innan hon började asgarva! Julia kom in och hade fått gips.

LUNCH: Somvanligt mycket skratt. Skäll av Ann-Marie xD hahaha. Men kul.

Svenska: Lite läsa inne i grupprummet med Rebecka, Ebba och Linn xD Sen skulle vi jobba där inne också då kom Lars in och skulle ha utvecklingssamtal så vi fick ta ett helt annat grupprum där ingen hittade oss xD Men jag och Ebba var dom ända som han klart ;) Därför behöver inte vi göra läxan :P

Spanska: Gick igenom kläderna igen dryyygt! Linn pajade även en bänk XD

SLUT: Hemgång, skulle gå förbi pizzerian, men det var ingen där så vi stog och bankade på dörren en stund men insåg att ingen var där X'D

Nu ska jag på dans :)) Eller snart ;)


Kraam Jonna ♥


Farsdag

Idag är det farsdag ! tårta på sängen med presenter :P Yammie. Nu ska jag till mamma, blir säkert nåt mer inlägg då :) ses (LLLL) Jonna

my day

Min dag idag har sett ut:
Jag började med att ringa maja och vi bästämde att vi skulle ses på stan. Väl nere gick vi runt lite men hittade inget förutom Olivia :)<3 (G) Vi sa hej och gick vidare, efter ett tag träffade vi olivia igen men gick vidare. hittade inget och bästämde oss för lunchdags :) så vi gick till subway och vem satt inte där joo olivia :) vi fick deras bord och åt lite. sen ut igen träffade olivia med hennes andra familj xD hahaha. sen hittade vi iaf farsdagspresent; en vattenflaska för tio krr på stadium xD gick vidare och jag köpte mitt allra första plagg på rut, ett svart linne :) sen gick vi och köpte gelehallon som vi skulle fylla flaskan med XP åkte hem runt halv fyra. då slog vi in presenten hemma hos mej och hade lite mys. sen skulle maja hem och äta. då åt vi typ också. kollade lite på teve och så och då ringde ebba och frågade om hon kundekomma hem till mej ? för hennes kompisar skulle till ica och hon orkade typ inte gå dit... så då gick vi och gjorde umhum xD ! hahaha. sen stog i ute och dansade en stund och väntade på sandra, ludde och johan. sen kom dom men sprang iväg, så då gick vi runt och typ leta dom en stund, och då sen hittade vi dom och jag stack hem. kollade på stjärnor på is :) kicken åkte ut X) sen skulle jag egentligen upp och kolla på vänner men, det blev mest msn, bdb och blogg istället:P men nu ska jag kolla på ett avsnitt sen ska jag sova. god  natt min skatt <33

Jonnnnnaaaa

Jonnas vecka

Hellllluuu !!!!!! Jonna här finaly tänker ni ;) nedå. Men jag har vrt hos pappa. Eller jag är hos pappa, då blir det inte så mycket data, endast när man kollar på V.Ä.N.N.E.R <33 Redan kollat på tjugofyra avsnitt av tvåhundrafemtio, så jag har det jag gör i veckan :P Men jag ska ändå berätta vad som hänt denna vecka. Ni behöver inte läsa allt, men om jag inte skriver kommer jag få dåligt samvete x)
SÖNDAG: Släktkalas ? Jag fick tusen kronor samanlagt, en rosa i-pod, miniboolspel, vänneralbum och biobiljetter :) Sen på kväller tittade jag på High School Musical 2 med Elin xD
MÅNDAG: Laddat in all musik på i-poden. Eller bara Ullis musik, men lite är det iaf :P Sen dans, jazz. Jag har kommit på att Emilia är hur vig som helst !
TISDAG: På son fick vi leka :) Fortsatte på HL, spanska, slutade... Sen Ebba vi humhummade ;P Och sen skulle Ebba ut så jag följde hon till ÖP.hallen och jag kom på att ÖP-hallen inte går att säga på engelska ? På vägen hem träffade jag Cajsa och Olivia G, dom sålde kakor ;P Sen blev det tjejgruppen och lite och ag missade UglyBetty :( men fick iaf se Desperate Housewifes :)
ONSDAG: Ica efter skolan. Kom på att reklam är bra ? för ni vet den här reklamen när det är en tandläkare som sitter och pratar om emaljen :) Jag kollade på mina tänder och såg att min emalj har blivit svagare eller nåt, så jag sa det till Uliis och hon sa att jag skulle börja äta flourtabletter. Det hjälper typ att återskapa emaljen ? Men tack vare reklamen kommer inte min emalj bli sämre utan bättre typ :)
TORSDAG: På livskunskapen har vi börjat med nåt bildspel, jag rebecka och betty :) Får se hur det går. Sen missa jag dansen för jag var tvungen att vara barnvakt... pappa och ullis skulle på guldgalan ?
FREDAG: Jag får vara med Ebba på Ica på proven för tjejkvällen! Tack gud ! Olivia sen och idol sen. Kevin äger ut alla !
LÖRDAG: Vart med Maja på stan och köpt farsdagspresent. Det blev en vattenflaska med gelehallon i ? :PxD Sen hemma gick vi in och tvättade flaskorna med diskmedel XD Så smart som vi är :P Aja, sen skulle hon hem å äta, då ringde Ebba runt åtta då var jag med hon en STUND sen skulle som iväg så då stack jag hem och kollade på slutet av stjärnor på is :) Marcus äger alla ! Nu ska jag egentligen kolla på lite vänner, men passa på att gå in på bdb och blogg också ;P

pusss på allt <33 Jonna
och puss om ni läste allt ;)

Överskrift

Imorse fick jag och Ebba skjuts till skolan för vi är så lata:P
Klockan var då typ 20 i åtta och vi började åtta.
Första passet hade vi gumpa vi hade nån slags redskapssak:)
Vi hade tagit fram nån bana med ringar, plintar & bommar m.m.
Dom som inte gick banan skulle hoppa hopprep eller rocka med rockringar medans.
Jonte och jag ägde på att hoppa tillsammans<3

Sen så hade vi Svenska då hade vi ordläxa, sen så jobbade
jag och Jonte i nån svenska bok med massa konstiga ord.

Passet efter Svenskan hade vi dubbel Livskunskap.
Vi gjorde lite olika samarbetsövningar på en skulle vi stå på ett å samma papper
fem st. Då satt jag på Jontes axlar och Matilda satt på Stinas och Fanny stod på ett ben,
sen rev Mari av papperet och sa att alla skulle ha kontakt med papperet och fötterna fick man inte ha i marken.
Vi satt på varandras axlar men det var inte rätt för det fanns ett enklare sätt.
Då tog Fanny upp papperet och sa att alla skulle hålla i och jag sa att vi skulle hoppa alla samtidigt.
Det var rätt så vi vann! Vi skulle också gå runt i korridoren med ögonbindel och en kompis skulle leda en.
Moa hon ledde mig förbi några nior och som skrämde mig jag skrek ashögt och sprang in i ett skåp:P
Fredrik ledde Magnus in i en dörr så han slog ut sin tand, stackarn:(
Vi körde också "Stress" och mitt lag vann:)

Sen hade vi mattelektion med en vikarie som hette Ingvar.
Vi behövde inte jobba något för vi gick bara igenom på tavlan.
Linn var askul för hon satt och skelade hela tiden älskar dig Linn<3

Sen slutade vi och jag gick hem sen åkte jag på träning.
Det var min dag kände att det blev ett långt inlägg.

Pussarkyssar eran Olivia

Dagen

Så här såg min dag ut med dom roligaste passen.

Idrotten: Hade vi indiansmyg då fick jag vara med Jonte, vi var grupp 6 siffran som förföljer Jonte.

Bilden: Vi fick en rulle med gips och en bunke med varmt vatten, sen så skulle man
blöta gipset och sätta det på handen.Det var skitkul fast när jag skulle vända på handen
gjorde det ont och den gick sönder. Fast tillslut blev den fin!

Slöjden: Fick jag ta hem det jag gjort och så sydde vi på maskin.
Jag håller på med ett par vantar det går ganska bra bara att Ingrid har tappat bort beskrivningen.

Dagens ros: Emma för att hon stängde dörren på gumpan i bara handuk,
när Julia, Ebba & Rebecka gick utan att stänga.

Dagens hemskaste: Jonte får pris för dagens hemskaste för när han sydde med maskin rättigenom
fingret, det var asläskigt och Ingrid hon ba gå och sätt er igen det är ingen fara.
Neh men han körde ju bara igenom fingret det är ju ingeting.
Aja hoppas du mår bättre nu du får en kram av mig<3.

Puss puss Olivia


Jonte är snyggast <3

Idag så hade vi värsta bästa So lektionen, för typ nästan halva passet fick vi leka.
Vi lekte "Soffan" , först vann killarna på en gång fast sen vann vi efter typ en halv timme.
Vi fick fortsätta med leken på handledning.
Sonja (våran handledare) hon sa att hon skulle komma tillbaka efter 20 minuter fast vi var redan färdiga
efter typ10 minuter, så efter ett tag så började vi alla sjunga, vi hade värsta allsången haha.
Det var askul för vi sjöng "väldigt" högt så Sonja kom in för hon hörde oss ända ute från koridoren.
Sen så fortsatte vi med handledningen och sen slutade jag.
Vill bara säga att Jonathan Madsen är snyggast <3.


Puss&Kram Olivia


Skoldagen den 3/11

Så här såg min skoldag ut:

HL: Johan från ICA kom och berättade om Prao.

Eng: Tränade på läxan & jobbade med section 2.

Ma: Marianne var sjuk så vi hade en vikarie, vi jobbade med några frågor.

LUNCH: Äcklig pyttipanna (stavning) så jag åt bara mackor.

SV: Läste och fick bullar av ann-marie måste bara berätta att Jonte hade snyggast min när han hade ätit haha.

Språk: Hade genomgång på årstiderna.

Sen så slutade vi, ganska lugn skoldag


Olivia


Söndagen den 2/11

På morgonen och nästan hela dan spelade jag fotboll.
Vi hade JH-träningar en kl 10.30 och en kl 14.30.
Första träningspasset körde vi passnings övningar & andra spelade vi bara.
Det gick väl sådär hoppas dom tyckte att jag spelade bra.
Det kommer typ vara en till träning snart där dom som inte spelade nu och nåra
som inte var med på JH i sommras ska vara med.
Sen så åkte jag hem och duscha & åt middag.
Lite senare ringde jag Olivia och vi var med Anton, Simon.
Vi gick sen till Danne och väntade där tills han hade ätit, sen gick vi ner till Simon.
Där var Julia & Hanna som kollade på tv.
Vi kollade med dom och så var vi där resten av kvällen.
Det var min söndag det.


Olivia


Fotboll mitt i vintern

Har precis kommit hem från JH-träningen,
det gick väl bra tror jag.
Vi spelade på konstgräs eftersom det är nästan vinter.
Det började regna lite men vi kämpade ändå.
Ska åka dit igen kl 14, Wish me goodluck! Skriver mer sen   Olivia

coolt ?

Vet ni vad jag nyss märkte :D
Jag har ju mitt gamla minneskort i kameran så alla bilder som jag tog innan min förra kamera gick söner är kvar ! typ coolt eller nåt ;)
Men men, nu har jag pratat med min underbart älskade familj på borrvägen 8 :) dom hade vart på bio idag. Elin och en kompis hade sett HSM3 och Oliver och pappa hade sett wall-e. Imorgon ska jag dit och fira (a) och jag kom på att jag måste börja va där mer nu, det händer alldeles för sällan att jag åker dit. Ikväll ska jag nog kolla på Stjärnor på is ;) Juste för ungefär några minuter sen kom Olivia också <33 Jag kommer sakna att bo här så nära mina bästa vänner(LLL) men men... aah en till sak jag kom på, jag fick även ett par ringar (örhängen) och några armband av mormor & morfar, tack <3

Puss ses Jonna

Ett år och en dag. Mira började gå.

Puss på dan

Nu har dom sista gästerna gått. Hej och hå vilken dag ! Aja av moster m. familj fick jag 150kr.
Sen kom Ebba också, av hon fick jag en ljuslykta, som jag hade önskat mej :-)
Men nu kommer lite bilder iaf :)

MIRAS DAG

  
  

JONNAS DAG
  
  
Presenterna från morgonen.

Busskort, Sminkborttagnig, Mascara, Magneter, En tröja

jonnnnaaa´´

Boda boo

Dagen började med att jag åkte på stan med mamma & pappa.
Vi kollade på lite julklappar till mig (glad).
Sen så åkte jag till bowlinghallen & bowlade med Moa, Betty & Jonna.
Ni har säkert redan läst Jonnas berättelse så jag behöver inte skriva jag också,
men ni kan ju anteckna att jag var bäst kom två av alla och vann ett heat eller vad man nu säger.
Sen så åkte vi hem och jag gick till Moa för jag skulle sova där, jag fick bära värsta tunga ikea kassen med mitt täcke och kudde hela vägen. Jag åt också där innan vi skulle på Boda boo.
Vi åt värsta goda kyckling grytan med chips på det var asgott!
Sen åkte vi på Boda boo. Alla som sa att det inte var någe läskigt kan slänga sig i väggen.
För jag höll på få typ hjärtinfarkt (stavning) så fort det kom ett monster.
Men det var kul & läskigt vi klarade typ alla banor fast spökerna hindrade oss.
Vi träffade Cilla och hennes gäng närrå men hennes kompisar och Fanny var också där.
Sen var det typ massa hockylag där från Luleå eller var dom nu kom från dom var skitstöriga för dom följde efter oss.
Vi åkte hem när det slutade och då åkte jag till Moa, vi kollade på Boston tea party.
Det var inte det frächaste pogrammet men.
Orkar inte skriva någe mer om fredagen.


Olivia ♥

Jonna fyller tretton år

JONNA GOES TEENAGER TODAY !!!
Morgon har typ varit bäst ! Först fika på sängen och presenter :)
- Rosa tjocksockar
- Rosa digitalkamera
- Rosa penna
- Mangneter
- Pengar
- Busskort
- En svart tröja
- En wendlas t-shirt
- En mascara (dock inte vattenfast)
- Smink borttagning
- Pengar
Runt klockan halv tolv kom Thomas & Jessica Joel & Jenny & Lilla nyfödda Julia.
Av dom fick jag
- En adidas parfym, rosa
- Adidas tvål, rosa
- Adidas lotion, rosa
Sen kom gammelmormor, mormor & morfar.
Av dom fick jag
- 260kr
- Ungdomskonto
- Via internet/telefon
- Konto kort + 300 kr på
Nu sitter dom här och fikar och senare kommer fler, återkommer då :)

wii jag är äntligen tretton år !!!!!!!

Kramar & Pussar från födelsedagsbarnet JONNA

RSS 2.0